טרנדין

חייבים לראות- על טעם ועל ריח: מה עושים עם הגויאבה?

על טעם ועל ריח: מה עושים עם הגויאבה?



עדכון | הגויאבה נחשבת לאחד הפירות הבריאים של החורף –עם ויטמין A, ויטמין C ואשלגן. היא טובה למערכת העיכול וגם לעור הפנים. אבל הריח – זה משהו אחר. בדיוק בגלל זה מנסה המוח היהודי לעבוד על פיתוח שיעשה לפרי הזה יחסי ציבור טובים יותר. כתבתו של ריאד עלי, מתוך חדשות השבת 29.10.22


• ◄
• ◄
• ◄
• ◄

באדיבות חדשות כאן

על טעם ועל ריח: מה עושים עם הגויאבה? – הכתבה ביוטיוב
#על #טעם #ועל #ריח #מה #עושים #עם #הגויאבה

לצאת מגרסת מובייל