חייבים לראות- על טעם ועל ריח: מה עושים עם הגויאבה?



עדכון | הגויאבה נחשבת לאחד הפירות הבריאים של החורף –עם ויטמין A, ויטמין C ואשלגן. היא טובה למערכת העיכול וגם לעור הפנים. אבל הריח – זה משהו אחר. בדיוק בגלל זה מנסה המוח היהודי לעבוד על פיתוח שיעשה לפרי הזה יחסי ציבור טובים יותר. כתבתו של ריאד עלי, מתוך חדשות השבת 29.10.22

באדיבות חדשות כאן

על טעם ועל ריח: מה עושים עם הגויאבה? – הכתבה ביוטיוב
#על #טעם #ועל #ריח #מה #עושים #עם #הגויאבה

נשמח לשמוע את מחשבותיכם

      השאר תגובה

      טרנדין
      Logo