מבזק | אוכלוסיית כדור הארץ הולכת וגדלה ולא רחוק היום שבו – לא נוכל לספק את הביקוש לחלבון מן החי לכל דורש. הפתרון? חלבון מן הצומח, שכבר נכנס לתפריט שלנו, אבל עד היום לא הושקעו בו מספיק מאמצי פיתוח והוא לא מספיק איכותי, טעים ובעיקר מאד מתועש. כתבנו ביקר בחברת "אקווינום" שמפתחת זנים חדשים של צמחים עתירי חלבון, וגילה שעתיד האנושות טמון באפונה ובשומשום. הכתבה של שאול אמסטרדמסקי, מתוך חדשות השבת 20.08.22
•
באדיבות חדשות כאן ◄
טעימה מהעתיד: האם חלבון מאפונה ושומשום יחליף את הסטייק והיוגורט? – הכתבה ביוטיוב
#טעימה #מהעתיד #האם #חלבון #מאפונה #ושומשום #יחליף #את #הסטייק #והיוגורט